Contact

Ons kantoor is gelegen in de binnenstad van Haarlem. Het station is dichtbij en een bushalte bevindt zich aan de voorzijde van ons kantoor.

U kunt naast ons kantoor betaald parkeren. Adres voor navigatie: Boterplein. 

Neem contact met ons op.

Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak en staan daarom ook altijd voor u klaar. Bel, mail of loop langs bij ons kantoor in Haarlem. Ook zijn onze adviseurs de gehele dag op pad in de regio. Dus komen onze adviseurs ook graag bij u of bij uw bedrijf langs.

Bezoekadres 
Leidsevaart 16
2013 HA HAARLEM

Telefoon 023-5288700

E-mail info@nelissenvandenputten.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 17.00 uur. Afspraken buiten deze openingstijden zijn ook mogelijk. Neem gerust even contact op.

Wij hebben geen keuzemenu’s of lange wachtrijen, u wordt direct doorverbonden met één van onze medewerkers! U belt ons tegen het lokale tarief, er worden geen extra telefoonkosten in rekening gebracht.

Reactietermijn
Heeft u ons een vraag gesteld of een verzoek ingediend? Wij streven er altijd naar om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij beantwoorden uw informatieverzoeken binnen maximaal 10 werkdagen. Indien wij uw verzoek niet binnen de aangegeven termijn kunnen beantwoorden, ontvangt u op tijd een bericht met een realistische termijn waarbinnen een inhoudelijke reactie volgt.

Noodnummer
In geval van nood zoals een zwaar ongeval, overlijden of ingrijpende schade zijn wij buiten kantoortijden eveneens bereikbaar via telefoonnummer: 023-7602550
(vanuit het buitenland +31 23 7602550).

Postadres
Postbus 5012
2000 GA Haarlem

 

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij helpen u graag!